Priamy vlak z Bratislavy do Splitu

Železničná spoločnosť Slovensko, a. s., v spolupráci s Českými dráhami pripravili možnosť pohodlnej prepravy dovolenkárov na chorvátske pobrežie Jadranu. Rýchlikom je možné prepraviť aj bicykle, keďže okrem vozňov na sedenie, lôžkových či ležadlových, budú radené aj vozne na prepravu bicyklov.

28.06.2007 15:00
Hlavná stanica v Bratislave Foto: ,
Hlavná železničná stanica v Bratislave.
debata

Rýchlik premáva denne od 22. júna, posledný bude vypravený 7. septembra 2007 a pri ceste zo Splitu budú rýchliky vypravované denne od 23. júna až do 8. septembra.

Z Bratislavy – hlavnej stanice bude odchádzať o 13.41 hod., v Záhrebe – Glavni Kolodvor bude o 21.45 hod. a v Splite na ďalší deň ráno o 5.45 hod. Vlak bude premávať na trase Praha Hlavní nádraží – Havlíčkův Brod – Brno Hlavní nádraží – Bratislava -  hlavná stanica – Zagreb Gl. Kolodvor – Split. Nakládka automobilov a motocyklov je možná len v cieľových staniciach v Prahe v Splite.

Pri ceste späť odchádza rýchlik zo Splitu o 20.56 hod., v Záhrebe je o 6.59 hod. a v Bratislave o 14.44 hod. Predpredaj cestovných lístkov je možný minimálne 60 dní vopred, podrobnejšie informácie záujemcom poskytne Železničná spoločnosť Slovensko na zákazníckom telefónnom čísle 18 188 alebo na www.slovakrail.sk.

debata chyba