V Los Angeles môžu turisti kráčať po stopách celebrít

Turisti v Los Angeles sa môžu pozrieť na život celebrít z pohľadu bulvárnych fotoreportérov. Okružné jazdy autobusom ich zavedú na miesta, kde paparazzi pristihli slávne osobnosti pri nejakých neprístojnostiach.

17.02.2011 14:04 , aktualizované: 18.02.2011 08:00
Winona Ryder Foto:
Herečka Winona Ryder sa konečne objavila na jednej z premiér filmu Star Trek.
debata

Službu ponúka cestovná kancelária Starline Tours v spolupráci s mediálnou spoločnosťou TMZ, ktorá sleduje dianie vo svete celbrít. Službu spustia od 1. mája.

Okružná jazda povedie cez menej známe miesta, ako je napríklad obchodný dom, v ktorom kradla herečka Winona Ryderová, alebo kabaret, v ktorom pristihli hviezdu seriálu Seinfeld Michaela Richardsa, ako vyslovuje rasistické narážky.

Pri jazde autobusom môžu pasažieri sledovať sekvencie „šokujúcich a doteraz nevidených“ videí z archívu TMZ, ktorá vysiela neúctivé správy o celebritách na svojej internetovej televízii.

Účastníci výletu sa môžu sami stať novinármi, ktorí TMZ pomôžu s pokrytím terénu. Pre prípad, že sa niečo zaujímavé odohrá priamo pred očami turistov, majú sprievodcovia v autobusoch k dispozícii kamery.

Užitočnosť takejto výpomoci sa ukázala pri úmrtí Michaela Jacksona 25. júna 2009, keď turisti pri Jacksonovej vily boli svedkami, ako popového kráľa odváža sanitka. Jeden zo zvedavcov to zachytil na videokameru.

debata chyba