Auto ženským okom: Opel Agila

Dobrého veľa nebýva. Presne toto známe príslovie vám môže prísť na um, keď na fotografiách vidíte roztomilý Opel Agila. Následné osobné stretnutie s týmto sympatickým krásavcom vám však môže vyraziť dych. V skutočnosti je to poriadny kus praktického auta.

24.04.2009 11:04
Opel Agila Foto:
Opel Agila
debata

Na Agile si dali dizajnéri naozaj záležať, jej tvary totiž mimoriadne nenápadne maskujú skutočnú veľkosť auta. V mestskej premávke preto Agila pôsobí veľmi kompaktným dojmom, no svojej majiteľke dokáže poskytnúť nevšedne veľký vnútorný priestor. Pohľad na jej usmiatu prednú masku vám dokáže vylepšiť aj tú najhoršiu náladu a navnadiť vás na jazdu za jej volantom. A o to presne ide. Opel Agila je autom, ktoré budete šoférovať radi a nedovolí vám, mračiť sa na svet.

Opel Agila Foto: Opel
Opel Agila Opel Agila

Pri voľbe jeho farby máte na výber sedem odtieňov, z ktorých je väčšina veselých a veľmi nápadných. Skúste si v katalógu vybrať svietivo zelenú Lemongrass a o hladné pohľady okoloidúcich máte postarané. Ako sa patrí, vybrať si môžete aj farbu čalúnenia sedadiel. Kým si tak vyberiete z množstva farebných kombinácií karosérie a interiéru, vaša fantázia dostane celkom pekne zabrať.

Opel Agila Foto: Opel
Opel Agila Opel Agila

Keď sme už pri interiéri, musíme spomenúť jeho odkladacie priestory. Máte ich všade, kde vaše oko dovidí. Na vrchu palubnej dosky je veľká odkladacia schránka, kde sa môžu povaľovať CD disky s obľúbenou hudbou, pod ovládaním ventilácie si nájdu svoje miesto drobnosti z vašej kabelky a v stredovej konzole je držiak na fľašu ľadového čaju. Aby sme nezabudli, k dispozícii máte aj odkladacie miesto na slnečné okuliare.

Opel Agila Foto: Opel
Opel Agila Opel Agila

Batožinový priestor je pripravený aj na vaše nálety na výpredaje v hypermarketoch. Keď sú vaše ambície vyššie ako ponúka priestor za zadnými sedadlami, môžete ich jednoducho sklopiť a do auta naložíte aj veľký plazmový televízor. Prekvapenia pre vašu drahú polovičku sa tak nemusia obmedziť len na ponožky, či novú kravatu.

Opel Agila Foto: Opel
Opel Agila Opel Agila

Nechýba ani výškové nastavovanie sedadla vodiča, takže drobné ženy nebudú za volantom Agily vyzerať ako dievčatká hrajúce sa v detskej izbe. Konštruktéri mysleli na všetky vaše potreby a požiadavky. Verte, že Agila je pripravená splniť všetko, čo vás len napadne.

Skrátka neprídu ani vaše ratolesti. Váš Opel je vybavený úchytmi ISOFIX, vďaka ktorým v aute bezpečne upevníte akúkoľvek detskú sedačku.

Agila je moderným konceptom, ktorý o vás prezradí, že milujete nové veci a odvaha vkročiť do nových vôd vám rozhodne nechýba. Zabudnite na klasické malé autá a nasadnite do moderného mikrovanu, ktorý vám bude pri riešení každodenných starostí v hustej mestskej premávke spoľahlivým partnerom. A keď príde čas víkendového odpočinku, Agila vám bude rada robiť spoločnosť aj na dlhších cestách za relaxom.

debata chyba
Články podľa značiek