Auto ženským okom: Ford Ka

Máte radi jazdu? Milujete život? Presne toto sa vás pýta Ford pri prezentovaní novej generácie Fordu Ka.

04.05.2009 19:29
Ford Ka Foto:
Ford Ka
debata

Ženy milujú jeho podmanivý pohľad, optimistický postoj k životu a schopnosť zaparkovať kdekoľvek. Chlapom sa podlamujú kolená z jeho talentu na ceste a chuti zatočiť pri akejkoľvek rýchlosti. Konštruktéri a dizajnéri odviedli pri navrhovaní malého Fordu Ka naozaj kus dobrej práce, takže život s ním bude pre vás prekvapivo jednoduchý. Navyše nezabúdajte, že Ford Ka sa objavil aj v najnovšej Bondovke a to už je čo povedať. Len málo žien môže povedať, že pravidelne jazdí na hrdinovi strieborného plátna.

Ford Ka Foto: Ford
Ford Ka Ford Ka

Keď sa rozhodnete pre Ford Ka, máte istotu, že sa s vami budú v aute voziť moderné technológie, bohatá výbava a pritom všetkom bude nad vami držať ochrannú ruku celá armáda bezpečnostných systémov. Niežeby vám výrobca priamo odporúčal búrať počas každého výjazdu do mesta, ale jeden nikdy nevie, však milé dámy.

Ford Ka Foto: Ford
Ford Ka Ford Ka

Pri vyberaní najlepšej farby pre vášho štvorkolesového miláčika sa budete môcť rozhodovať medzi dvanástimi odtieňmi zahŕňajúcimi pastelové, metalizované aj perleťové laky. Nápadité sú aj ich názvy. Nechceli by ste auto s farbou Disco, Café alebo Sunrise? Nezvyčajne veselé odtiene na vás čakajú aj v interiéri. Len málo áut na seba upozorňuje tak krikľavo kontrastným čalúnením sedadiel a palubnej dosky ako to predvádza práve „Káčko“.

Ford Ka Foto: Ford
Ford Ka Ford Ka

Vyberať si môžete aj z veľkého množstva originálnych samolepiek na karosériu. Stačí nájsť odvahu, objaviť v sebe dobre ukrytú túžbu po exhibicionizme a vaše „Káčko“ môže vyzerať ako štýlovo potetovaný či vyšportovaný spoločník. Ford naozaj ponúka niekoľko balíkov výbav, ktoré vám uľahčia rozhodovanie a zároveň zabezpečia, že vami poskladané auto nebude v premávke vyzerať ako nepodarená karikatúra. Vidíte, Ford myslel naozaj na všetko.

„Káčko“ ponúka miesto pre štyri urastené dámy. Tie vzadu síce budú musieť vďaka absencii zadného páru dverí pri vystupovaní preukázať malé množstvo gymnastického nadania, no občasné precvičenie stuhnutých kostí rozhodne nezaškodí. Aspoň vo Forde si to myslia.

Ford Ka Foto: Ford
Ford Ka Ford Ka

Jazda a manévrovanie po meste je za volantom tohto malého Fordu tak jednoduché, že mu radi odpustíte aj malý kufor a občasné neprístojné nadhadzovanie zadnej časti na rozbitej ceste. Verte, že vám to bohato vynahradí svojou neprekonateľnou charizmou hollywoodskeho herca, ktorá z neho robí jasnú voľbu všetkých žiadostivých žien.

debata chyba
Články podľa značiek