Ferrari má obchod na Nürburgringu

K automobilkám ako Aston Martin, či Nissan, sa pridal už aj maranellský výrobca automobilov so vzpínajúcim sa žrebcom na kapote. Už aj táto automobilka má totiž svoj obchod na nemeckom okruhu Nürburgring. Nájdete v ňom prevažne odevy a kozmetiku.

14.07.2009 16:06
Ferrari obchod Foto:
Ferrari je ďalšou automobilkou, ktorá ma svoj obchod na tomto nemeckom okruhu.
debata

Nemecký okruh Nürburgring je čím ďalej, tým obľúbenejší a stále viac ľudí tam chodí tráviť svoje voľné chvíle. Aj preto v jeho okolí v poslednom čase vyrástlo množstvo butikov a reštaurácií. V pláne sú nie len ďalšie obchody a stravovacie zariadenia, ale dokonca aj hotely. Ferrari teda nie je ani zďaleka poslednou automobilkou, ktorá otvorila svoj značkový obchod na tomto nemeckom okruhu.

Ferrari obchod Foto: Ferrari
Ferrari obchod Ferrari obchod

Predajňa má rozlohu 240 štvorcových metrov a minulý týždeň ju prestrihnutím pásky slávnostne otvorili Felipe Massa a Kimi Räikkönen – pretekári obhajujúci česť tejto automobilky v šampionáte Formuly 1. Priaznivci značky Ferrari môžu v tomto obchode nájsť rôzne druhy tovaru, ako napríklad oblečenie, kozmetiku, ale aj modely automobilov. Nachádza sa tu aj „relaxačný salónik“ s výhľadom na trať, ale aj „rokovací kútik“, kde môžu prebiehať prípadné obchodné stretnutia.

Ferrari obchod Foto: Ferrari
Ferrari obchod Ferrari obchod

Dizajn tohto obchodu má na svedomí talianska firma Studio Iosa Ghini. Zaujímavosťou ale je, že túto predajňu neprevádzkuje priamo automobilka Ferrari, ale spoločnosť Zender Group, ktorá tiež vlastní predajňu automobilov značky Ferrari v meste Mülheim-Kärlich.

debata chyba
Články podľa značiek