Štvorkolesová výhra z Pravdy pôjde do Šamorína

Majiteľkou nového auta Ford Ka v súťaži s denníkom Pravda sa stala Jana Filová zo Šamorína. Kľúče od modrého "malého žihadla", ako ho nazvala, si prebrala z rúk generálneho riaditeľa vydavateľstva Perex Ota Lanca.

24.08.2009 23:04 , aktualizované: 25.08.2009 06:00
Ford
Novučičké auto Ford Ka poputuje do Šamorína. Šťastnou majiteľkou je Jana Filová, ktorá si prevzala výhru v súťaži denníka Pravda od generálneho riaditeľa vydavateľstva Perex Ota Lanca.
debata

„Dúfala som, že ho vyhrám, ale bolo to len skúšanie šťasteny,“ povedala pani Jana, z ktorej sa len šírila radosť. Podobné súťaže už vyskúšala, ale toto bola jej prvá skutočná výhra. Najprv sa bála, o čo ide a že si s nej robí niekto žarty.

„Radšej som celý deň ani nevychádzala z domu, lebo som bola pobláznená,“ opísala svoje prvé pocity po tom, čo uverila, že je šťastnou výherkyňou. Pani Jane zahral na strunu aj fakt, že na Slovensku je ešte len málo rovnakých áut, takže sa nemusí báť, že sa to jej v Šamoríne stratí v záplave svojich klonov. Šoférka s deväťročnou praxou si teraz vynahradí stratu auta, o ktoré prišla pri autonehode. ,,Prvá cesta v novom sedadle bude domov a potom do práce," prezradila svoje plány. Dodala, že nový prírastok do rodiny vyskúša aj na dlhšie cesty, najskôr asi na výlet po Slovensku, keďže má už za sebou dovolenku.

debata chyba
Články podľa značiek