Školiace stredisko značiek Škoda a Seat oslavuje prvý rok

Slovenské Školiace stredisko pre značky Škoda a Seat oslavuje prvý rok svojej pôsobnosti. Počas tohto obdobia bolo vyťažené na 128 %.

22.02.2010 17:18
Škoda Fabia Foto:
Škoda Fabia
debata

Škoda aj Seat pomocou svojho celoslovenského školiaceho strediska v Nitre skvalitňujú svoje predajné aj popredajné služby zákazníkom. Jeho úloha je preto nezastupiteľná a pri neustále silnejúcej konkurencii nielen v oblasti predaja, ale aj servisných služieb dokonca stále dôležitejšia.

Školiace stredisko je koncipované tak, aby mohlo poskytovať v rovnakom čase paralelne niekoľko školení. Slúži na to šesť špecializovaných učební, v ktorých sa školia pracovníci autorizovaných servisov Škoda a Seat v technických aj netechnických činnostiach. Školenia prispievajú k zlepšeniu prístupu k zákazníkom (Human touch) a zvyšovaniu zručností a odbornosti technikov, mechanikov a predajcov. Súčasťou komplexu sú aj dielne, kde si môžu školení technici prakticky odskúšať postupy školených tém.

V roku 2009 bola na školeniach najväčšia pozornosť venovaná technickým témam (opravy jednotlivých komponentov a podskupín) a školeniam vedúcich servisov, prijímacích a garančných technikov.

Školiace stredisko má ročnú kapacitu na preškolenie 2000 zamestnancov. V minulom roku pracovalo celých 322 dní, čo pri zohľadnení počtu pracovných dní (251) znamená, že pracovalo na 128 %.

debata chyba
Články podľa značiek