Ketterer Continental postavil vilu na kolesách

Je možné žiť v kamióne? A ešte ako. Luxus, ktorý ponúka nemecký staviteľ obytných vozidiel Ketterer, nenájdete ani doma.

10.05.2011 09:47
Ketterer Continental Foto:
Ketterer Continental
debata

Základom luxusného karavanu nie sú totiž nejaké malé dodávky, ale priamo podvozky obrovského Mercedesu Actros. Na ňom stojí aj najnovšia kreácia Ketterer Continental. Mamutí „motorhome“ s dĺžkou obytnej plochy desať metrov môžeme nazvať vilou na kolesách. Určená je pre piatich „obyvateľov“, ktorí si nemusia upierať žiadne pôžitky.

Obytná plocha je dlhá 10 m. Foto: Ketterer Trucks
Ketterer Continental Obytná plocha je dlhá 10 m.

Je tu kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom, oddelené WC, posilňovňa, šatník, kuchyňa, spálňa, špičková audiosústava, jednoducho všetko. A to v dokonalom dizajnérskom vyhotovení.

Máte doma takúto kúpeľňu? Foto: Ketterer Continental
Ketterer Continental Máte doma takúto kúpeľňu?
Luxusom žiari aj spálňa. Foto: Ketterer Continental
Ketterer Continental Luxusom žiari aj spálňa.
Stolovanie má svoju úroveň. Foto: Ketterer Continental
Ketterer Continental Stolovanie má svoju úroveň.

Tajomstvo priestoru sa skrýva vo výsuvných sedemmetrových bočných blokoch, ktorými vzrastie šírka interiéru približne o jeden meter. A aby ste sa necítili s týmto extrémom ako slon v porceláne, v zadnej časti je garáž pre malý Smart ForTwo! Stačí vycúvať a mesto je vaše.

So sebou si všade vozíte aj Smart. Foto: Ketterer Continental
Ketterer Continental So sebou si všade vozíte aj Smart.

Spoločnosť Ketterer Spezialfahrzeuge GmbH vznikla len roku 1990 v nemeckom Karlsruhe a už dnes patrí medzi špičkových výrobcov obytných vozidiel. Používajú ich jazdci formuly 1, ale aj chovatelia koní, pre ktorých stavia Ketterer špeciálne prívesy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Články podľa značiek