AutoSlalom má kalendár na sezónu 2009

Seriál nelicencovaných pretekov verejnosti AutoSlalom nedávno ukončil druhú kompletnú sezónu. Sezóna 2008 bola pre AutoSlalom úspešná, v jej priebehu totiž seriál zaznamenal nárast záujmu zo strany médií, zvýšila sa jeho popularita a stúpol počet štartjúcich jazdcov.

02.01.2009 13:00
Autoslalom Foto:
Pre Autoslalom je charakteristické skutočne pestré štartové pole.
debata

Rok 2008 bol pre seriál AutoSlalom v znamení veľkého nárastu popularity, záujmu zo strany médií, partnerských firiem i nových jazdcov. V porovnaní so sezónou 2007 zaznamenal seriál trojnásobný nárast mediálnej podpory i počtu realizačných partnerských firiem. V sfére nových jazdcov i priaznivcov bol tenro rok nárast minimálne rovnaký. Sezónu 2007 uzatváral seriál nelicencovaných pretekov verejnosti s počtom 80 registrovaných jazdcov. Počas práve ukončenej sezóny stúpol počet registrovaných jazdcov na vyše 300, čo predstavuje takmer štvornásobok. Navyše médiá prejavujú o tento finančne najmenej náročný a najbezpečnejší seriál automobilových pretekov stále väčší záujem.

Autoslalom Foto: Lukáš Vician
Autoslalom Autoslalom

Motiváciou všetkým jazdcom seriálu sú aj tradičné hodnotné vecné ceny. Tie víťazi jednotlivých pretekov dostávajú spolu s pamätnými trofejami. Stalo sa pravidlom, že seriál AutoSlalom oceňuje víťazov vecnými cenami, podľa umiestnenia, v hodnote od 3 až do 10 tisíc korún (100 – 333 Euro).

Autoslalom Foto: Lukáš Vician
Autoslalom Autoslalom

Seriál AutoSlalom už má kalendár pretekov pre sezónu 2009. Rovnako ako obe predošlé sezóny, i budúca bude mať 10 podujatí. Každý mesiac od februára do novembra sú na programe jedny preteky. Tie sú rozdelené do dvoch častí I. polrok a II. polrok a prebiehajú na 5 rôznych tratiach. To ponúka jazdcom skvelú možnosť porovnať svoje vlastné výkony z I. polroka a spoznať svoje zlepšenia v II. polroku.

Autoslalom Foto: Lukáš Vician
Autoslalom Autoslalom

Kalendár AutoSlalom 2009

I. polrok

I. AutoSlalom, Pezinská baba, BA (nová trať), 28.2. (sobota)
II. AutoSlalom, Trebatice (okr. PN), 21.3. (sobota)
III. AutoSlalom, PREKVAPENIE, 13.4. (pondelok-sviatok)
IV. AutoSlalom, Púchov, 8.5. (piatok-sviatok)
V. AutoSlalom, Kalná n. Hronom (okr. LV), 13.6. (sobota)

II. polrok

VI. AutoSlalom, Pezinská baba, BA (nová trať), 11.7. (sobota)
VII. AutoSlalom, Púchov, 22.8. (sobota)
VIII. AutoSlalom, Kalná n. Hronom (okr. LV), 15.9. (utorok-sviatok)
IX. AutoSlalom, PREKVAPENIE, 10.10. (sobota)
X. AutoSlalom, Trebatice (okr. PN), 17.11. (utorok-sviatok)

debata chyba
Články podľa značiek