AutoSlalom má značkový pohár SUZUKI CUP

Zástupca značky SUZUKI na Slovensku, spoločnosť MSC Suzuki Slovensko, v prvej polovici sezóny 2009 pokračuje v spolupráci so seriálom nelicencovaných pretekov AutoSlalom. Nadväzuje tak na minuloročné partnerstvo z prvej polovice sezóny 2008.

12.01.2009 13:55
AutoSlalom Foto:
AutoSlalom
debata

Výsledkom partnerstva Suzuki a AutoSlalomu je známa značková trofej – SUZUKI CUP. Organizátori na každom podujatí samostatne trofejami i hodnotnými cenami odmenia troch najlepších jazdcov na autách tejto japonskej značky. Súčasťou partnerstva s dovozcom áut a motocyklov značky SUZUKI na Slovensko je i užšia spolupráca s oficiálnym slovenským SUZUKI SWIFT Clubom. Jeho početná a akčná členská základňa sa počas minulej sezóny na pretekoch Autoslalom svojou aktívnou prítomnosťou a nadšením pre súťaženie neraz postarala o rozruch a vzbudzovala pozornosť. Zapálenie a chuť aktívne pretekať, či pasívne podporovať svojich členov v depe pretekov všetkých milo prekvapili. Počet áut značky SUZUKI, najmä nových SWIFTov v areáli pretekov, ktorý sa nezriedka pohyboval medzi 10 – 15 kusmi, prekročil všetky očakávania zástupcov značky, i organizátorov pretekov.
 
Na základe týchto zážitkov a skúseností, vďaka priazni spoločnosti MSC Suzuki Slovensko, majú všetci majitelia áut značky Suzuki, ktorí sa zúčastnia pretekov Autoslalom šance získať trofej, pekné hodnotné ceny i zaslúženú pozornosť našich filmárov a partnerských médií. Ak teda vlastníte auto značky SUZUKI, neváhajte, vytvorte si konto na stránke www.autoslalom.sk a vyskúšajte si to na jednotlivých pretekoch seriálu Autoslalom.

Značková trofej SUZUKI CUP sa týka každého jazdca, ktorý sa aktívne zúčastní pretekov verejnosti Autoslalom na aute tejto značky. Počas prvej polovice sezóny 2009 budú organizátori popri klasických kategóriách S1, S2, S3, S4 a D na každom podujatí navyše samostatne vyhodnocovať a odmeňovať troch najlepších jazdcov SUZUKI CUPu. Týmto všetkých vás, majiteľov áut SUZUKI vyzývame – Prídite a vyblbnite sa za volantom bez rizika. Zvýšte svoje šance získať peknú trofej a hodnotné ceny. Objavte skryté schopnosti svojich áut. Objavte svoje skryté schopnosti.

debata chyba
Články podľa značiek