AutoSlalom má vyše 500 člennú komunitu

Seriál pretekov AutoSlalom vhodný pre licencovaných i nelicencovaných jazdcov uprostred svojej tretej sezóny združuje na svojej webstránke od začiatku septembra 2009 vyše 500 členov.

18.09.2009 19:16
Autoslalom Foto:
Autoslalom
debata

Počet 500 členov pozostáva z troch skupín. Vyše 300 aktívnych jazdcov, ktorí v sezónach 2008/2009 štartovali aspoň na jednom podujatí, pasívni jazdci, ktorých je približne 161, a ktorí pre rôzne dôvody preteky AutoSlalom ešte neskúsili aj keď úprimne chceli a nakoniec sympatizanti. Tých databáza webstránky eviduje vyše asi 50. Spolu teda vyše 500 členov tvorí jednoznačne najväčšiu aktívnu motoršportovú komunitu. Tieto počty nie sú konečné, ani statické, pretože každý mesiac sa komunita slalomárov rozrastá v priemere o 5 – 10 členov.

Každý člen komunity má na webstránke svoje konto, ktoré si môžu pozrieť všetci návštevníci. Súčasťou konta mnohých jazdcov sú okrem úvodného obrázku i najlepšie zábery na jeho auto v akcii a tiež výsledková štatistika doteraz absolvovaných pretekov. Ak vás zaujíma, kto všetko a na čom jazdí AutoSlalom, kliknite si na webstránku v sekcii „Jazdci“ v hornom menu.

debata chyba
Články podľa značiek