Vieme, kam pôjdete na dovolenku! Google o vás prezradil viac, ako by ste čakali

Ktorú krajinu by mal navštíviť každý turista? Ktorá má najkrajšie pláže, najzaujímavejšie pamiatky? Kde sú najvýhodnejšie ceny ubytovania a jedla? A ktoré krajiny najlepšie spájajú toto všetko?

10.05.2024 06:00
debata

V dnešnom digitálnom veku sa nezvyčajné dáta stávajú čoraz bežnejšie, a Google nám poskytuje zaujímavý pohľad na to, kam sa chystáme na dovolenku.

Podľa nedávnej správy vznikol zoznam desiatich najvyhľadávanejších cestovateľských destinácií: od exotických pláží a historických pamiatok po moderné metropoly – tieto miesta lákajú milióny cestovateľov každý rok.

Pripravte sa na virtuálnu cestu okolo sveta a zistite, kam sa upriamujú zraky svetových dobrodruhov a čo ich najviac láka na týchto fascinujúcich miestach.

Google prezradil, kam idete na dovolenku: 10 najvyhľadávanejších destinácií
Video
Zdroj: Pixabay.com
Huacachina, Peru, oáza Čítajte viac Huacachina: Tajomné púštne mesto, ktoré vzniklo z veľkého smútku ženy, šepkanie, prekvapenie, klebety Čítajte viac 6 krajín, kde sa najľahšie stanú turistom trapasy: Na toto si dávajte veľký pozor more, pláž Čítajte viac Najdrahšie letovisko Chorvátska je Pula. Inde ceny klesajú, tu rastú

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Google #cestovanie #dovolenky