Mercedes CLS IWC doľadovali hodinári

Multikombináciu krásy, štýlu, kvality imidžu a presnej hodinárskej práce predstavuje Mercedes CLS IWC v podaní exkluzívnej 55 kusovej série krásneho štvordverového kupé CLS, ktorý dolaďovali špecialisti o d Armaniho a švajčiarskej firmy na výrobu hodiniek IWC.

11.04.2005 09:39
debata

Konkrétny názov šperku je Mercedes CLS 55 AMG „ IWC Ingenieur“ a predstavil sa z príležitosti ženevskej výstavy hodiniek. Firma IWC je známa technickou dokonalosťou hodín, na smotnom Mercedesi CLS takmer nič nemenili.

Z technického hľadiska na špičkovom modeli CLS 55 AMG „hodinári“ veľa nemenili, najvýraznejšie zmeny sa dotkli, „budíkov“ čiže prístrojov. Tie nesú rukopis firmy IWC, ktorá sa postarala o niekoľko monogramov v interiéri aj v exteriéri vozidla a čierny hlboký lesk stredovej konzoly.

Giorgo Armani už tradične obdaril kupé matnou titanovou farbou, identickým povrchom je lakovaná aj mriežka chladiča, puzdrá hmloviek aj exkluzívne 19“ disky kolies s rovnako extrémnymi rozmermi 255/35 R19 vpredu a 285/30 R19 vzadu. Interiér s perforovaným koženým čalúnením ako inak v matnej titánovej farbe.

Mercedes CLS 55 AMG IWC dostane zákazník spolu s hodinkami z obmedzenej takisto 55 kusovej série hodiniek IWC Ingenieur Automatik CLS 55 AMG.

debata chyba
Články podľa značiek