Audi A3 má novú masku chladiča

Typickú oválnu masku chladiča dostala aj trojdverová verzia Audi A3, ktorá sa tak zaradila do rodiny Audi s novou tvárou.

06.05.2005 09:23
debata

Prispôsobenie firemnej identite podstúpilo aj trojdverové Audi A3. Typický ovál chladiča tak bude zdobiť všetky verzie á-trojky, doteraz ho mala iba päťdverová verzia Sportback.

Zároveň s novou maskou chladiča sa prezentoval nový športový paket S-line,  prvky aktívnej bezpečnosti obohatil nová generácia ESP. Tá nielenže selektívnym pribrzďovaním jednotlivých kolies pribrzďuje jednotlivé kolesá, po novom zasahuje aj do riadenia náznakom správnej korekcie volantom prostredníctvom posiľňovača riadenia. Dámy uvítaju Hill Hold asistent, čo v preklade znamená asistenciu pri rozjazde do kopca.

Novinkou je komfortnejšie vyladenie podvozku civilných verzií základnej verzie. Nižšiu svetlú výšku a tým aj tvrdšie vyladený odvozok, kvalitnejšie poťahy, atraktívnejšie farby a dva druhy volantu ponúka športový paket S-line dodávaný od Quattro GmBH. Smozrejme súčasťou faceliftu sú aj nové druhy hliníkových diskov.

debata chyba
Články podľa značiek