Roadliner a Stratoliner zmenili značku

Yamaha má dve horúce novinky. Jedná sa o nové cruisery Roadliner a Stratoliner. Yamaha sa však rozhodla, že v budúcnosti budú tieto cruisery predávané pod značkou Star Motorcycles.

12.07.2005 07:52
debata

Nový motocykel Star Roadliner bol navrhnutý v USA s dôrazom ponúknuť zákazníkovi lepší vzhľad a chovanie ako ponúkajú doterajšie cruisery. K tomu mu má pomôcť i úplne nový motor- vzduchom chladený dvojvalec do V s objemom až 1854ccm s dvoma zapaľovacími sviečkami a štyrmi ventilmi na valec. Motor obsahuje najmodernejšie technológie ako kované piesty, chladenie olejovými tryskami, riadené vstrekovanie paliva a výfukový systém EXUP používaný doteraz len v športových motocykloch značky ako napr. MT 01.
Revolučným prvkom v triede cruiser je použitie hliníkového rámu a ďalších prvkov zo sveta superšportových motocyklov.

Druhou novinkou je Stratoliner. Je to v zásade cestovná verzia modelu Roadliner doplnená o veľký predný plexištít, tradičné kožené brašne a opierku spolujazdca.

Oba modely Roadliner a Stratoliner budú v USA predávané v troch verziách: štandard, ,,Midnight“ v čiernom prevedení a verzia S, ktorá bude doplnená o množstvo chrómových doplnkov.

debata chyba
Články podľa značiek