Variácie na tému GrandVitara

Na automobilovej show v Las Vegas sa objavili tri zaujímavé upravené automobily na báze Suzuki Grand Vitara. Menovite Blizzard Grand Vitara, Wave Grand Vitara a Dune Grand Vitara.

11.11.2005 13:14
debata

Blizzard Grand Vitara

Blizzard je snežná búrka, takže aj názov napovedá, jasný cieľ použitia – pre ľudí ktorých životným štýlom sú snežné športy. Pod kapotou má 2,7 litrový turbomotor so stálym pohonom všetkých štyroch kolies a špeciálnymi snežnými pneumatikami. V interiéri nechýba zásuvka na iPod, videosystém a stály prístup na internet, ktorý umožňuje kontrolovať snežné podmienky ešte pred príchodom na miesto určenia. V batožinovom priestore sa nachádzajú sušiče rukavíc, či lyžiarskych čižiem a vetrané oddelenie pre premoknuté veci. Špeciálne strešné nosiče umožnia tiež prepravovať viacero párov lyží, či snowboardov špeciálna kamera umožňuje kontrolovať aj nosiče.

Wave Grand Vitara

Orientáciu na vodné športy dokazuje Wave Grand Vitara, Keďže práve brehy Californie s celoročným dobrým počasím sú rajom pre vyznavačov týchto športov, je Wave Grand Vitara kabrioletom. S veľkou ťažnou kapacitou je Wave Vitara ideálnym strojom na ťahanie lodí, či vodných skútrov. Pre lepšiu navigáciu pri cestách za vodným športom je k dispozícii GPS navigácia v operadlách predných sedadiel sú obrazovky pre dokonalú zábavu. Dizajn sa orientuje aj na detaily pripomínajúce lode, batožinový priestor má chladiaci box, špecialitou je kamera na snímanie prívesu.

Dune Grand Vitara

Je pripravená na extrémne dobrodružstvá pre pravých off-roadových entuziastov s prvotným cieľom perfektných off-roadových dobrodružstiev. Povinnosťou je preto GPS modul, rôzne off-roadové príslušenstvo nechýba navijak, platne, strešný nosič, náradie a samozrejme ťažné zariadenie.

debata chyba
Články podľa značiek