TechArt nabrúsil zuby Caymanu S

Na Essen Motor Show odhalil TechArt prvú časť balíka úprav pre Porsche Cayman S, zahŕňajúcu vyladený podvozok, aerodynamiku a exkluzívny interiér.

30.11.2005 08:48
debata

TechArt stihol do Essenu prichystať iba druhotné úpravy pre Cayman. Ploché šesťvalcové srdce je zatiaľ nedotknuté, ale už sa na tom horlivo pracuje a v horizonte niekoľkých týždňov bude k dispozícii výkonnostný kit a „zvukomalebný“ nerezový výfuk.

K zlepšeniu aerodynamických vlastností prispel hlavne vylepšený sériový predný nárazník. Jeho prídavný spojler obmedzuje prúdenie vzduchu pod autom a tým zvyšuje stabilitu. Nástavce prahov sa postarali o agresívnejší vzhľad a majú zásluhu na lepšom obtekaní vzduchu okolo auta. Prikrčený Cayman je vybavený o 25–30 mm kratšími pružinami, ktoré by si mali perfektne rozumieť s aktívnym podvozkom PASM. TechArt postavil Porsche na jednodielne disky TechArt Formula, ktoré ponúka vo veľkostiach 17“-20“. V najextrémnejšom prípade obúva pneumatiky Continental 235/30 ZR20, resp. 305/25 ZR20 na diskoch širokých 8,5×20, resp. 11×20. Interiér vám na želanie vyhotovia v akejkoľvek farbe a vkusne doplnia hliníkovými prvkami (pedále, radiaca páka, atď.).

debata chyba
Články podľa značiek