Panda Monster spolu s Ducati

Obidvaja výrobcovia ponúkajú model s označením Monster. Fiat Panda priniesla obmedzenú sériu Monster v čiernej farby, identickú farbu ponúka aj Ducati Monster 695.

27.04.2006 09:57
Fiat Panda Monster Foto:
Fiat Panda Monster
debata

Objem motora motocykla zároveň naznačuje počet kusov obmedzenej série malého automobilového netvoríka. Prvý kontakt s vozidlom absolvovala široká motoristická verejnosť v Decembri na autosalóne v Bologni.

Panda Monster je odvodená od modelu Cross, ktorý po novom ponúka adekvátnu vizáž najmenšieho modelu kategórie SUV.  Predná časť si zvýraznila plastový výplet striebornou farbou, dvojica svetlometov v tmavom plastovom obale zostala zachovaná. Efektné sú aj 16“ päťlúčové disky kolies. Celok dotváraj aj magické čierne lakovanie.

Pod kapotou sa objavila ideálna dieselová pohonná jednotka 1,3 litrový Multijet s maximálnym výkonom 51 kW (70 k) a maximálnym krútiacim momentom 145 Nm. To Pande Monster stačí na zrýchlenie z 0–100 km/h za 18 sekúnd a maximálne rýchlosť činí rovných 150 km/h.

Interiér rozmazná posádku koženým čalúnením, samozrejmosťou  je aj automatická klimatizácia, medzi high-tech možno zaradiť rozhranie Bluetooth a autorádio s prehrávaním formátu MP3.

debata chyba
Články podľa značiek