Honda Accord vsádza na striptíz

Označenie teasingovej kampane pochádze z priestorov nočných barov a momentálne je veľmi silným marketingový nástrojom. Identickú metódu predstavenia používa aj Honda Accord. Zatiaľ uverejnila iba niekoľko detailov a záberov na jednotlivé časti karosérie.

01.02.2008 09:24
Honda Accord 2008 Foto:
Predné svetlomety vychádzajú zo súčasného modelu.
debata

Ostatné informácie uvoľní automobilka postupne. Prirodzenou súčasťou predstavenia novej generácie je aj charakteristika superlatívov akými sú Japonci tradične známi. Nový Accord sa tak na papieri môže pochváliť “kvalitatívnymi parametrami, ktoré sú výzvou pre tradičných hráčov v segmente D“. 

Nezabúda však ani na športový dizajn, lákavú jazdnú dynamiku a ekológov poteší emisnými normami Eur V v prípade všetkých verzií motorov.Interiér sa chystá potešiť detailnou úrovňou vypracovania s milimetrovým spárovaním, ktoré vytvárajú výnimočný štandard. Neobyčajnú úroveň pohodlia pri cestovaní dopĺňa v interiéri najmä veľkorysé priestorové pomery pre vodiča aj spolujazdcov.

Technické detaily sú ešte utajené, ale nový Accord má jedinečný balík funkcií pre pasívnu aj aktívnu bezpečnosť, čím sa stáva ešte spoľahlivejším. Predaj novej generácie sa začne začiatkom leta.

debata chyba
Články podľa značiek