Kde dovolenkujú hviezdy?

Chodíte každý rok na dovolenku a dúfate, že tam stretnete nejakú svetovú celebritu? Prezradíme vám, kde treba ísť, aby ste stretli najbohatších tohto sveta.

18.07.2005 09:12
debata

Najväčšia hustota celebrít na meter štvorcový je jednoznačne na francúzskom Azúrovom pobreží. Stretnúť tu môžete Johnnyho Deppa s manželkou a dcérami či Leonarda di Capria s Gisele Bundchen. Často a rád sa sem vracia ajJack Nicholson. Na Azurové pobrežie nedá dopustiť a vyráža tam každé leto spolu s aktuálnou partnerkou a dvomi najmladšími deťmi z manželstva s Rebeccou Broussard – Lorraine a Raymondom. Krásy Stredomoria objavili aj iné hollywoodske hviezdy.

Bývalý lámač ženských sŕdc Michael Douglas už dvadsať rokov trávi leto na Mallorce. Z ostrova pochádzala jeho prvá manželka Diandra a Michael mu zostal verný aj po ich rozchode. Hercovi patrí sídlo vo Valldemosse. Pre turistov tu zriadil aj kultúrne centrum, kde si môžete pozrieť dokumentárny film o Mallorce, ktorým vás bude sprevádzať sám slávny herec. Čaru najväčšieho Baleárskeho ostrova neodolala ani jeho súčasná manželka krásna Catherine Zeta-Jones. Na susednej Ibize si leto užívajú Goldie Hawnová a jej partner Kurt Russell. Tu si vychutnávajú rušný nočný život v preslávených diskotékach a cez deň robia nájazdy na miestne hippie trhy. Goldie si samozrejeme ako správa žena vždy kúpi nejakú tú milú „nepotrebnú“ maličkosť. Na Ibizu radi chodia aj Claudia Schifferová so svojou rodinkou či hudobník Mike Oldfield, ktorý tu má vilu.

Milionár Flavio Briatore, šéf podniku F1 si najradšej užíva na svojej jachte, na ktorej brázdi vody Stredozemného mora. Aby mu na lodi nebolo smutno, vždy pozve niekoľko priateľov a najmä krásne modelky, pre ktoré má slabosť. Ak sa rozhodne spustiť kotvy, bude to určite niekde pri brehoch obľúbenej Sardínie. Srdce zvodcu Georga Clooneyho neodolalo zvodom Talianska. Patrí mu vila Oleandra pri jazere Como v mestečku Laglio a dve susedné usadlosti. Na dovolenke George zaostáva ďaleko za svojou povesťou milovníka. Najradšej si užíva sám. Aspoň na dovolenke si dáva od žien pokoj, ale zato si dáva poriadne do tela. Bicykluje, hrá tenis, basketbal, venuje sa jachtingu či chytaniu rýb. Uznajte samy, pri takýchto činnostiach si naozaj nemôže dovoliť rozptyľovanie sa nežným pohlavím.

Tichomorie zlákalo tvrdých chlapíkov ako hudobníka Micka Jaggera. Ten dal prednosť karibskému súostroviu Grenadíny. Na ostrove Mustique si kúpil jednu z mnohých luxusných víl. Akčný hrdina Bruce Willis na dovolenke asi najradšej oddychuje bez dozoru zvedavých fotoobjektívov. Pretože si kúpil hneď celú pláž na Karibských ostrovoch Turks a Caicos. Nerušená dovolenka ho tak vyšla na púhych tristo miliónov korún. Na pláži si dal postaviť niekoľko domov. Počas svojej neprítomnosti ich prenajíma rekreatnom za „symbolickú“ sumu – 540 tisíc korún na noc.

Do rodnej krajiny svojej mamy – na Jamajku sa rada v lete zatúla supermodelka Naomi Campbell. Ak budete mať šťastie, môžete ju vidieť v Strawberry hill, najdrahšom horskom komplexe bungalovov, kde pravidelne oddychuje v sieťach na verande.

Sexi dračica Sharon Stone si teplé slnečné lúče tento rok dopriala už v marci na exotickom ostrove Bora Bora v Pacifiku, kde si užila zopár dní pohody. A kde všetkým okoloidúcim ukazovala na obdiv svoje silikónom vylepšené prsia.

debata chyba