Porsche Boxster S a Cayman S prichádzajú v limitovaných edíciách

Porsche nestíha uspokojovať požiadavky nedočkavých zákazníkov, napriek tomu svoju ponuku neustále zatraktívňuje a láka nových klientov. Najnovšími prírastkami sú exkluzívne limitované edície výkonnejších modelov Boxster S a Cayman S.

06.08.2008 20:29 , aktualizované: 20:35
Porsche limited edition Foto:
Z Boxsteru S Porsche Design Edition 2 sa vyrobí 500 kusov.
debata

Obidvoch zástupcov limitovanej edície bude poháňať benzínový šesťvalec s protiľahlými valcami (boxer) s objemom 3,4 litra a výkonom zvýšeným zo štandardných 217 kW (295 k) na 223 kW (303 k).

Boxster S Porsche Design Edition 2 bude dodávaný výlučne v bielej farbe Carrera White. Rovnakým lakom budú nastriekané aj jeho zliatinové 19-palcové disky kolies a otvory pre vstup chladného vzduchu do motorového priestoru. Stredom karosérie a obidvoma bokmi sa budú tiahnuť šedé pozdĺžne pruhy. Každý exemplár dostane viditeľné označenie s poradovým číslom v limitovanej edícii. Celkovo bude vyrobených 500 kusov tejto série.

Druhým zástupcom limitovanej edície je Cayman S Sport, ktorého lakovanie karosérie je inšpirované športovým modelom 911 GT3. Na výber budú mať zákazníci oranžovú, zelenú, čiernu, červenú, žltú a bielu. Modelové označenie Cayman S bude zvýraznené, podobne ako v prípade GT3, na bokoch karosérie. Limitovaná edícia bude ďalej vyzbrojená čiernymi 19-palcovými diskmi kolies a elektronicky riadenými tlmičmi PASM. Ani v prípade Caymanu S nebude pred spolujazdcom chýbať tabuľka s poradovým číslom v limitovanej edícii. Z tohto modelu plánuje Porsche predať 700 kusov.

debata chyba
Články podľa značiek