Audi ponúka nové balíky výbav pre Audi A8

Vlajková loď ingolstadtskej automobilky má už svoje roky a čo nevidieť tu bude jej nástupca. Dovtedy je však potrebné udržať súčasnú generáciu Audi A8 konkurencieschopnú, k čomu by mali prispieť aj dva nové balíčky výbavy.

03.04.2009 12:39
Audi A8 Foto:
Balíček Sport Plus obsahuje aj 20-palcové disky kolies.
debata

Sport Plus

Už z označenia je jasné, že prvý z dvojice predstavených balíčkov bude určený pre športovejšie orientovaných vodičov. Zahŕňa novú metalickú farbu s kryštálovým efektom pomenovanú ako Panther Black. Súčasťou balíčka sú tiež 20-palcové disky kolies z ľahkej zliatiny tmavšieho odtieňa a adaptívne LED diódy na denné svietenie. Verzia Sport Plus má vzadu dve oválne koncovky výfukov.

V interiéri nájdete športové sedadlá čalúnené béžovou kožou. Tej kontrastuje čierna koža na čalúnení dverí, stredovej konzoly a spodnej časti prístrojovej dosky. Predné sedadlá sú štandardne vyhrievané. Cena tohto balíčka sa bude na americkom trhu pohybovať v prepočte od 1570 do 7170 € v závislosti od voľby motorizácie.

Comfort Plus

Druhý z dvojice nových balíčkov osloví skôr vodičov, ktorí majú radi komfort. Zvonku spoznáte modely A8 vybavené týmto balíčkom podľa tmavomodrej perleťovej farby Night Blue, 19-palcových 12-lúčových diskov a dvoch hranatých koncoviek výfukov. Nechýbajú rovnaké adaptívne LED diódy na denné svietenie.

Interiér je čalúnený svetlejším odtieňom béžovej kože a to nie len na sedadlách, ale aj všade tam, kde má balíček Sport Plus čiernu kožu. Tento balíček však navyše obsahuje masážne a ventilované predné sedadlá. Vyhrievané sú štandardne ako predné, tak aj zadné sedadlá. Cena tohto balíčka sa tak isto mení v závislosti od vybraného motora a pohybuje sa od 3140 do 10830 €. Zatiaľ však automobilka neupresnila, na ktoré trhy a za aké ceny sa tieto nové balíčky budú dodávať.

 
debata chyba
Články podľa značiek